Първоначално публикувано от ecotronic
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дали е само лагер на AC компресора?
Collapse
X
-
sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
-
Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщениеПрез цялото време пишех за лагера които е на електросъединителя... Без да е пуснат компресора ремъка си превърта точно заради тоя лагер, а като компресора се задеиства като такъв тоя лагер се блокира заради електросъединителя и в следствие на това почва да се върти целия съединител а от там и вала на компресора. Нее точно изказването ми че се блокира самия лагер, но след като сработи електросъединителя това се получава напрактика.
Ето разрез на компресор:
Ето и що-годе точен чертеж на моя компресор:
Единственото място, където би могло да бъде лагера за който говориш е посоченото от стрелката:
Не съм разглобявал този компресор, но на други подобни там лагер не съм виждал.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Marchoni Покажи съобщениеБаш там някъде е лагера за който говори mimouzunov. Иначе като не работи компресора и на мен не ми е ясно кое се върти.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеВърти се "D" от последната скица. Останалото е неподвижно.sigpic156 2.4 jtd 150hp.+++
Comment
-
Ммдаа... Реших да сляза в мазето и да видя какво беше положението че и аз нещо се зачудих... Грешката е при мен!!! Лагера си се върти постоянно!!!
След кратко преглеждане намерих и това http://www.alfabb.com/bb/forums/164-...ssor-info.html
Какво съм се подвел и аз нещо незнам, а хем смених 3-4 компресора преди време на алфsigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщениеЛагера е подменен и нещата вече са както трябва.
Шума си го имаше и при пуснат и при спрян компресор, все пак съм се уверил, че е той преди да си закарам колата в сервиз.
Свистенето което се чува, което как винаги когато колата трябва да се погледне изчезна. Момчето предположи, че може да е хидравличната помпа, но за по сигурно ще я закарам когато се появи пак.
Тампоните на горните носачи са тръгнали, намерил съм Делфи дали ще изкарат поне двайсетина хиляди че тези сега не издържаха и толкова?Alfa Romeo 156 2.4 JTD Distinctive 00' - EX
Alfa Romeo 156 2.4 JTD M-Jet 20V Distinctive 04' - Now
Toyota Avensis 1.6 D-4D Executive 15' - Now
Comment
Comment